Kevyempää kuittirulettia, levollisempia yöunia.

Kaaoksessa on kamala yrittää. Yksinkertaista yrityksesi arki Kontrollerin kirjanpitopalveluilla.

On ihan okei, jos kirjanpito ei kiinnosta. Meitä kiinnostaa.

Yrittäminen on kovaa työtä. Ei ole salaisuus, että kaikkien velvollisuuksien keskellä kirjanpito voi tuntua viheliäiseltä velvollisuudelta. Väkevinkään supersuoriutuja ei ehdi keskittyä täysipainoisesti kaikkeen.

Vaikeita kirjanpitovelvollisuuksien ei silti tarvitse olla. Ulkoistamalla kirjanpidon osaaviin käsiin kesytät kuittien kaaoksen ja saat selkeyttä päivittäisten toimien pyörittämiseen. Samalla varmistat, että kaikki yrityksen lakisääteiset velvollisuudet tulevat hoidetuiksi särmästi ja ajallaan.

Osaava taloushallinnon ammattilainen pitää hommat ajan tasalla ja langat sinun käsissäsi.

Jätä paperityöt meille

  • Henkilökohtainen kirjanpitäjä
  • Kuukausittainen kirjanpito
  • Alv-ilmoitukset ja alvien maksu
  • Ennakkoverojen maksu tuloarvion perusteella
  • Veroilmoitukset
  • Raportointi
  • Tilinpäätös tarvittaessa
  • Tavanomainen konsultointi verotukseen ja kirjanpitoon liittyvissä asioissa

 

Kun tarvitset työpöydällesi enemmänkin tilaa, voit siirtää meille vastuun myös palkanlaskennasta, laskutuksesta ja reskontrista. Lisää vielä controller-palvelut, ja koko taloushallintosi on turvallisissa käsissä. 

Huolehdi huomisesta – ja parhaasta mahdollisesta tuloksesta

Yrityksen ydin asuu numeroissa. Kirjanpito on paitsi lakisääteisten velvollisuuksien täyttämistä, myös omasta edusta ja huomisesta huolehtimista.

Kaikki yrityksen kannattavuuden arvioinnista tulevaisuuden suunnitteluun lähtee kirjanpidon tuottamasta tiedosta. Veroja voidaan suunnitella ja vähennyksiä ymmärtää niin, että viivan alle saadaan parempia tuloksia. Samalla velvollisuudet verokarhulle hoituvat juuri niin kuin pitää.

Sinun täytyy vain tallentaa tositteesi. Me hoidamme loput.

Vältä pinoutuvat paperityöt

Kirjanpitäjä hoitaa puolestasi kirjanpidon ja verojen maksun.

Pysy ajan tasalla

Näe reaaliaikainen tilanne parilla klikkauksella – kirjanpito on aina ajan tasalla.

Pidä apu lähellä

Kun sinulla on kysyttävää, me vastaamme puhelimeen – ja yhteydenottoosi vastaa oikea ihminen.

Nuku yösi paremmin

Kun kirjanpidostasi huolehtii ammattilainen, tiedät, että kaikki kunnossa. Koko ajan.

Järkeistä arkea ja hallitse kaaosta digiajan työkaluilla

Käytämme sähköisiä taloushallinnon järjestelmiä, joilla kirjanpidosta tehdään nopeaa, näppärää ja arkirutiineja säästävää. Reaaliaikaisuus helpottaa toiminnan suunnittelua ja yhteen paikkaan koottu tieto tarvittavan tiedon löytämistä – ja sinä pysyt koko ajan klikkauksen päässä yrityksesi ytimestä.

Jos kannat mieluummin pahvilaatikollisen tositteita toimistolle, sekin sopii meille. Lupaamme kuitenkin, että jos osaat käyttää verkkopankkia, selviät vaivatta myös sähköisestä taloushallinnon järjestelmästä – ja säästät lisäksi aikaa, vaivaa ja kustannuksia.

Rästikirjanpito

Kirjanpito levällään ja lakisääteiset rästissä?

Pää pystyyn. Tilanne on harvoin niin kaoottinen kuin miltä se aluksi vaikuttaa.

Sairaus, kiire, konkurssi, uupumus, tietämättömyys – on monta syytä, miksi kirjanpito voi olla pommin jäljiltä. Meille mikään syy ei ole toistaan ihmeellisempi, tärkeintä on kääriä hihat ja saattaa kirjanpito takaisin lain vaatimaan kuntoon.  

Kun kirjanpito on jo rästissä, ensimmäinen askel on hyväksyä tilanne ja alkaa hoitaa sitä mahdollisimman nopeasti. Verottajalta saadut arviot voivat olla raskaasti yläkanttiin, jos lakisääteiset ilmoitukset ovat tekemättä. Ripeästi tehdyt oikaisut ovat paras lääke ja säästävät usein myös pitkän listan jatkoharmeja.

Meille on samantekevää, onko tositteet mapeissa vai muovipusseissa. Annamme työn hinnasta ja aikataulusta aina arvion etukäteen.

Katse eteenpäin, puhelin käteen ja hoidetaan homma kuntoon. Uni tulee helpommin heti päätöksen tehtyäsi.