Tee työpöydällesi tilaa.

Jätä reskontran rutiinit meille.

Helpota kassanhallintaa ja sujuvoita arkea

Tiedämme, että olet moniosaava multitalentti – sellaisia yrittäjät ovat. Ihan kaikkea ei silti tarvitse ehtiä itse. Omalle ajallesi on usein parempaakin käyttöä kuin tuhrata ne taloushallinnon rutiineihin. 

Huolehdimme puolestasi ostoreskontran rutiineista jatkuvasti tai tilapäisesti. Tallennamme ja kierrätämme, tiliöimme ja täsmäytämme – jotta arkesi olisi hallitumpaa ja kassavirtasi kasvavaa. 

Ostoreskontra selkeyttää kassanhallintaa ja keventää taloushallinnon taakkaa

Mitä on ostettu, keneltä ja koska? Onko lasku jo maksettu vai vielä avoinna? Missä mikäkin lasku kiertää ja kenen hyväksyntää se odottaa? Ostolaskujen käsittelyn rutiinit varastavat usein paljon aikaa, sitovat käsipareja ja ovat silti usein tehottomia.

Ostoreskontra on yksinkertaisuudessaan ostovelkojen luettelo, josta näet helposti ja nopeasti saapuneet laskut ja niiden ajankohtaisen tilan. Näppärä ja nopea taloushallinnon asiantuntija tuo prosessiin moderneja työkaluja ja tehokkaita rutiineja, jotka näkyvät suoraviivaisena tekemisenä, sujuvampana kassanhallintana ja kevyempänä taloushallinnon taakkana. 

Optimoi ostolaskujen käsittely ulkoistetulla ostoreskontralla

Lyhennä laskujen kiertoaikaa

Älä huku laskuviidakkoon. Kun ostolaskut keskitetään sähköisesti yhteen paikkaan, laskujen käsittely suoraviivaistuu ja niiden kiertoaika lyhenee. Huolehdimme koko prosessin puolestasi.

Helpota tiedon löytymistä

Useissa paikoissa hajallaan oleva tieto aiheuttaa ylimääräisiä työvaiheita ja ennenaikaisesti harmaantuvia hiuksia. Sähköiseen järjestelmään koottu tieto helpottaa reaaliaikaisen tiedon löytämistä ja tehokasta käsittelyä.

Vältä virheet ja ylimääräiset työvaiheet

Monivaiheinen laskutusprosessi on altis inhimillisille virheille ja siten myös ylimääräisille työvaiheille ja kustannuksille. Ammattilainen hoitaa homman kerrasta kuntoon – tehokkaasti ja täsmällisesti.

Unohda myöhästymismaksut ja mainehaitat

Monivaiheinen laskutusprosessi johtaa usein pitkittyviin käsittelyaikoihin, myöhästymismaksuihin ja mainehaittoihin. Säästä perintäkulut omaan taskuusi ja kerää pisteet jämptinä kumppanina. Kaikki pitävät ostajasta, joka maksaa laskunsa särmästi ajallaan.

Älä huku laskuviidakkoon. Huolehdimme koko prosessin puolestasi.

Kun ulkoistat ostoreskontran meille, huolehdimme laskujen vastaanottamisen, käsittelyn, kierrätyksen, hyväksyttämisen ja oikea-aikaisen maksamisen toivomassasi laajuudessa. Sinä voit käyttää vapautuneen ajan johonkin vielä tärkeämpään.

Käytössämme on modernit sähköiset taloushallinnon järjestelmät, joiden avulla yrityksesi kassanhallintaa voidaan tehostaa ja rutiineja sujuvoittaa. Kaikki ostoihin liittyvä tieto on hallitusti samassa paikassa, josta voit helposti ja nopeasti tarkastella myös reaaliaikaista tilannetta.

Kontrolleri
– Enemmän kuin tavallinen tilitoimisto.

  • Huolehdimme ostolaskuprosessista haluamiltasi osin
  • Helppo ja yksinkertainen ottaa käyttöön
  • Pienille ja suurille – sekä kaikelle siltä väliltä
  • Kaikki ostolaskut kootusti samassa paikassa
  • Maksut lähtevät aina oikea-aikaisesti
  • Hyväksy laskut helposti mistä päin maailmaa tahansa
  • Enemmän aikaa ydintekemiselle
  •