Entä jos lähtisitkin kotiin hieman aiemmin?

Jätä laskutuksesta ja myyntireskontrasta huolehtiminen meille.

Myyntireskontra ja laskutus – vähemmän sekasortoa, enemmän tehoja

Myyntireskontra on luettelo yrityksesi avoimista, eräpäivää odottavista ja maksamattomista myyntilaskuista. Sen avulla maksuvalvonta on mutkatonta ja nopeaa. Myyntiä on helppo seurata ja maksuja simppeli tarkistaa.

Kun kaikki toimii, myyntireskontra on jatkuvasti ajan tasalla ja laskutus toimii tehokkaasti joka päivä. Laskujen kierto on nopeaa, käyttöpääoma kotiutuu nopeasti ja yrityksen maksuvalmius säilyy turvallisella tasolla. 

Kun kaikki ei toimi, laskutus ja myyntireskontra ovat tehottomia aikasyöppöjä, jotka lisäävät kustannuksia, päänvaivaa ja luottotappioita. Tietojen löytämisen vaikeus turhauttaa, raha seilaa maailmalla liian pitkään ja oma maksuvalmius kärsii.

Vapauta aikaa vielä tärkeämmille tehtäville

Oikealle kumppanille ulkoistettu laskutus ja myyntireskontra irrottaa sinut laskutusprosessin rutiineista, seurannasta ja tarkistuksista. Keskity kehittämään yritystäsi tai mene vaikka perheen kanssa mökille – me hoidamme laskutuksen, myyntireskontran ja perintään liittyvät tehtävät joko osittain tai kokonaan, tilapäisesti tai jatkuvasti.

Sähköisten järjestelmien ansioista etäisyyksillä ei ole väliä, sillä kaikki hoituu sutjakkaasti diginä. Voit helposti seurata myyntiä tai tsekata askarruttavat asiat aina ajantasaisesta näkymästä.

Minimoi laskutusviiveet ja nopeuta myyntilaskujen kiertoa

Ajantasainen laskutus varmistaa, että saatavat eivät jää roikkumaan. Raha löytää tiensä kotiin nopeammin.

Kotiuta erääntyneet ja vähennä luottotappioita

Ulkoistettu laskutus hoitaa erääntyneet laskut kotiin tehokkaasti ja asiallisesti asiakassuhdetta vahingoittamatta. Samalla luottotappioiden riski pienenee.

Paranna maksuvalmiutta ja kohenna kannattavuutta

Tehostettu myyntilaskutusprosessi säästää aikaa, vaivaa ja rahaa. Aktiivisen maksuvalvonnan ansiosta käyttöpääoma ei liihottele maailmalla, vaan tilillä on rahaa useammin ja enemmän.

Ulkoista laskutus tai myyntireskontra – tai vaikka molemmat

 

  • Aina ajantasainen laskutus ja myyntireskontra
  • Ulkoista soveltuvin osin joko pelkkä laskutus tai koko myyntireskontra
  • Sopii kaikenkokoisille yrityksille – kokonaisuus on yksilöllisesti räätälöitävissä
  • Helppo ottaa käyttöön
  • Hoidamme laskutusprosessin tehokkaasti ja katkotta läpi vuoden