Kontrolleri - enemmän kuin tavallinen tilitoimisto.

Yrittäjä on eräänlainen supersankari, mutta supersuoriutuja ei yrittäjänkään tarvitse olla. Kontrolleri on mutkaton ja moderni taloushallinnon toimisto, joka syntyi halusta yksinkertaistaa pk-yrittäjien arkea.

Säästämme aikaasi, selkeytämme suuntasi ja tulkitsemme talouttasi. Pidämme numerosi järjestyksessä, jotta sinä voit keskittyä siihen, mitä parhaiten osaat – tai ehdit useammin mökille, riippumattoon tai perheesi pariin.

Emme tallenna vain mennyttä, vaan ennakoimme myös tulevaa

Jo päivästä yksi olemme tehneet taloushallinnon työtä konsultoivalla otteella. 

Meille se tarkoittaa sitä, että emme ainoastaan naputtele kirjanpitoa, vaan neuvomme ja autamme, opastamme ja ohjaamme. Oiomme ennakkokäsityksiä ja huojennamme huolestuneina. Kun numerot ovat hallussa, navigointi on helpompaa.

Huolehdimme reskontrat ja kustannuslaskennat, laskemme palkat ja kassavirrat. Tulkkaamme taloushallinnon ymmärrettävään muotoon ja autamme hahmottamaan, mistä löydät menestyksesi avaimet. 

Ja kun toimintasi kehittyy, me kasvamme mukana. Tarvittaessa muunnumme yrityksesi kokonaisvaltaiseksi talousyksiköksi.

Tehot irti digistä – paitsi jos pidät pahvilaatikoista

Nojaamme digiajan nopeisiin ja ripeisiin työkaluihin, sillä sähköisen taloushallinnon edut ovat kiistattomat. 

Sen vaivattomuus vapauttaa aikaa arkirutiineilta, ja sen joustavuuden ansiosta olet aina klikkauksen päässä yrityksesi ytimestä. Reaaliaikaisuus helpottaa toiminnan suunnittelua ja yhteen paikkaan koottu tieto tarvittavan tiedon löytämistä. 

Jos kuitenkin kannat mieluummin pahvilaatikollisen tositteita toimistolle, meillä voit tehdä niinkin. Yksilöllinen palvelu on työmme suola ja pippuri.

Ihmisen kokoinen tilitoimisto

Liiketalous tiivistetään numeroiksi, mutta numeroiden takana on tuntevia ja ajattelevia ihmisiä. 

Meille et ole pelkkä asiakasnumerosarja, vaan se mainostoimiston Maija, joka juo kahvinsa mustana ja haluaa muistutuksen, kun veroilmoituksen deadlineen on kolme viikkoa. 

Keitämme kahvit, kun kaipaat keskustelua kasvokkain ja pyyhällämme paikalle, kun tarvitset tekijää paikan päällä. Hyvä tavoitettavuus ja helppo asiointi ovat meille itseisarvoja.

Kumppanisi sateessa ja paisteessa – koko yrityksesi elinkaaren ajan

Kuljemme kumppaninasi sateessa ja paisteessa − myös muutoksen aikoina ja epätoivon hetkinä. 

Mylläämme menneisyyttä, kun jäljellä jäi kuittien kaaos ja ennakoimme tulevaa, kun vauhtisi kasvaa. Laitamme jalkaan salapoliisin saappaat, kun kirjanpito on solmussa ja käärimme hihat, kun rästityöt rasittavat. 

Kun me turvaamme taloushallintosi, sinä voit nukkua yösi rauhassa.

Huomisen tulokset tehdään tänään. Luodaanko yhdessä yrityksesi menestystarina?